Adauga Site in Director Web Gratuit

evomag.ro%20

Thumbnail

» CURSURI SCRIMA

:: Daca esti in cautarea unui sport care implica viteza, agilitate si gandirea strategica asemanatoare sah-ului, atunci scrima este pentru tine. Scrima este un sport ce iti ascute simturile, iti imbunatateste timpul de reactie si reflexele. Dezvolta abilitatea de a lua decizii rapide sub presiunea timpului si a mizei. Dezvolta independenta si forta mentala, abilitatile de coordonare, de concentrare, distribuire a atentiei, rezistenta fizica si psihologica, dar si a fitness-ului cardiovascular.

:: www: http://www.cursuri-scrima.ro/

[more] | [Link Rupt?]

Thumbnail

» Cursuri Cisco CCNA, CCNP, Linux, HTML/CSS/JavaScript, PHP/MySql

:: Crystal Mind Academy, academie locala Cisco si centru de testare VUE, organizeaza cursuri Cisco CCNA & CCNP, Administrare Linux, Advanced Linux & INFOSEC, HTML/CSS/JavaScript si PHP/MySql. Toate cursurile sunt predate de profesori certificati Cisco cu multa experienta practica si pedagogica si constau in predare aprofundata si laboratoare variate cu aplicabilitate in munca de zi cu zi.

:: www: http://www.crystalmind.ro/

[more] | [Link Rupt?]

Thumbnail

» Cursuri limba engleza, limba germana, italiana, franceza, eraba, ebraica, romana pentru straini

:: Crystal Mind Academy organizeaza prin divizia de limbi straine cursuri de Limba Engleza si Limba Germana in format de grup sau individual si cursuri de Limba Italiana, Limba Franceza, Limba Spaniola, Limba Rusa, Limba Araba, Limba Ebraica, Limba Olandeza, cursuri de Romana pentru straini in format individual. Limbajul poate fi standard sau specializat: de afaceri, tehnic, medical etc. In functie de curs profesorii pot fi vorbitori nativi.

:: www: http://www.limbistraine.net/

[more] | [Link Rupt?]

Thumbnail

» Cursuri Limba Engleza

:: Crystal Mind Academy organizeaza prin divizia de limbi straine cursuri de limba engleza in format colectiv sau individual. Limbajul cursului de limba engleza poate fi standard sau specializat: de afaceri, tehnic, medical etc. In functie de cerinte profesorii pot fi vorbitori nativi.

:: www: http://www.limba-engleza.ro/

[more] | [Link Rupt?]

Thumbnail

» Cursuri Limba Germana

:: Crystal Mind Academy organizeaza prin divizia de limbi straine cursuri de limba germana in format colectiv sau individual. Limbajul cursului de limba germana poate fi standard sau specializat: de afaceri, tehnic, medical etc. In functie de cerinte profesorii pot fi vorbitori nativi.

:: www: http://www.limba-germana.ro/

[more] | [Link Rupt?]

Thumbnail

» Cabinetul ingerilor – terapie complementara, horoscoape

:: Site-ul nostru va pune la dispozitie : mesaje de la ingeri, divinatie prin tarot si rune, meditatii si va da posibilitatea sa primiti horoscopul pe care il doriti. Prin acest site puteti sa va inscrieti la cursuri de tehnica radianta (real reiki) sau alte cursuri privind terapia complementara.

:: www: http://www.angeltherapy.ro/

[more] | [Link Rupt?]

Thumbnail

» EXTREME TRAINING

:: Extreme Training este o companie furnizoare de formare profesionala continua, aflata pe piata de aproximativ 5 ani. Trainerii Extreme Training ofera cursuri in domenii precum: negociere, vanzari, comunicare, NLP, dezvoltare personala. Impartasim o viziune a viitorului, a inovatiei, a (auto)cunoasterii si a perfectionarii.

:: www: http://www.traininguri.ro/

[more] | [Link Rupt?]

Thumbnail

» Cursuri de limbi straine: engleza, franceza, germana, italiana, spaniola, portugheza. Traduceri si inepretatiat.

:: Cursuri de limbi straine incepatori si medii avansati. Cursuri de limba engleza, cursuri de limba franceza, cursuri de limba germana, cursuri de limba italiana, cursuri de limba spaniola. Diplome atestate Ministerul Muncii. Traduceri si interpretariat.

:: www: http://www.cursuri-traduceri.ro/

[more] | [Link Rupt?]

Thumbnail

» Cursuri autorizate - deschise, la distanta si eLearning

:: TOP QUALITY MANAGEMENT, furnizor autorizat CNFPA pentru programe de formare pentru adulti, organizeaza cursuri de specializare si perfectionare in: Management de proiect, managemetul IMM, calitate-mediu, sanatate si securitate in munca, audit calitate - mediu, HACCP, resurse umane, comunicare, formator, dezvoltare personala, limbi straine, Web Design, calculatoare, informatica, securitatea informatii, abilitati manageriale, teatru, in sistem deschis (OPEN), la distanta sau on line.

:: www: http://www.cursuriautorizate.ro/

[more] | [Link Rupt?]

Pagina: [1] 2
About Thumbshots Thumbnails

Cel.ro
Iti dau reducere 1% la PC Garage

cartuseria.ro

RECOMANDAM:


Link-ul tau aici... - aici poate fi si link-ul tau...PARTENERI:RECLAMA:


interlink.ro%20

Powered by: qlWebDS